Sabah Marmara Park’ın arkasındaki Pınar Mahallesi’nde kahve içip, akşam TEM’den dönen trafiğin uğultusunu dinleyerek vakit geçiriyorum. Vücudumun ince yapısı, daracık bir elbisenin altında her adımda belli oluyor; bunu görenler bakışlarını saklamayı bile başaramıyor.
İlk görüşmede sesim fısıltıdan biraz daha yüksek çıkıyor, nefesim kısa ve sıcak. Parmaklarım gömleğinin düğmelerini tek tek çözene kadar konuşmuyoruz bile; sadece ten teması, dudakların hafif ısırığı ve tenimdeki hafif terin kokusu dolduruyor odayı. Cumhuriyet Mahallesi’ndeki küçük bir rezidans odasında, dışarıdaki ışıkların yansıması tavanda dans ederken saatlerce aynı yavaş tempoda devam etmek mümkün.
İstersen aynı Akçaburgaz sessizliğini Saadetdere’ye kadar taşıyabiliriz; senin için ne kadar yavaş, ne kadar uzun süreceğime karar vermek sende, değil mi?
- Yaş: 23
- Semt: Esenyurt
- Boy: 168
- Kilo: 48
- Müsaitlik: Akşam saatleri
- Görüşme: Otel, rezidans